Produkty
- Algináty
- Aromata a barviva
- Barevný kokos
- Čokoládová čísla
- Čokoládové fondue
- Čokoládové zdobení
- Cukrářské glazury
- Cukrářské polevy
- Cukrové zdobení
- Gastro zdobení
- Griliáš
- Kakao
- Marcipán
- Náplně
- Nevlhnoucí směsi
- Nugát pro cukrářské účely
- Potahové hmoty
- Přísady na pečení
- Sněhovka
- Speciální cukrovinky
- Želatiny
Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.
Kousky želé, vhodné na pečení v těstech - např. bábovce, vánoční štole, vánočce, velikonočním beránku a nebo jako dekorace na koláčcích místo rozinky.
extrakt z červené řepy v prášku (Betanin E162)
extrakt z červené řepy a kurkumy, barva do potravin v prášku
Vhodné jako ozdoba perníčků, cukroví, dortů, pohárů, apod....dle fantazie.
Jejich dokonalý lesk, čistá barva a jemná chuť umožní povýšit váš výrobek k ideálu. "Zrcadlový" efekt zůstává beze změny jak při kladných, tak při záporných teplotách.
Jejich dokonalý lesk, čistá barva a jemná chuť umožní povýšit váš výrobek k ideálu. "Zrcadlový" efekt zůstává beze změny jak při kladných, tak při záporných teplotách.