Produkty
-
Algináty
-
Aromata a barviva
-
Barevný kokos
-
Čokoládová čísla
-
Čokoládové fondue
-
Čokoládové zdobení
-
Cukrářské glazury
-
Cukrářské polevy
-
Cukrové zdobení
-
Gastro zdobení
-
Griliáš
-
Kakao
-
Marcipán
-
Náplně
-
Nevlhnoucí směsi
-
Nugát pro cukrářské účely
-
Potahové hmoty
-
Přísady na pečení
-
Sněhovka
-
Speciální cukrovinky
-
Želatiny

Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.

Kousky želé, vhodné na pečení v těstech - např. bábovce, vánoční štole, vánočce, velikonočním beránku a nebo jako dekorace na koláčcích místo rozinky.

extrakt z červené řepy v prášku (Betanin E162)

extrakt z červené řepy a kurkumy, barva do potravin v prášku

Vhodné jako ozdoba perníčků, cukroví, dortů, pohárů, apod....dle fantazie.

Jejich dokonalý lesk, čistá barva a jemná chuť umožní povýšit váš výrobek k ideálu. "Zrcadlový" efekt zůstává beze změny jak při kladných, tak při záporných teplotách.

Jejich dokonalý lesk, čistá barva a jemná chuť umožní povýšit váš výrobek k ideálu. "Zrcadlový" efekt zůstává beze změny jak při kladných, tak při záporných teplotách.